محل تبلیغات شما

فرمانده قرارگاه پشتیبانی ستاد ارتش از برگزاری منظم کارگاه های آموزشی و مهارت آموزی ویژه کارکنان وظیفه در این ستاد خبر داد و افزود: اجرای طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه در سطح ستاد ارتش و یکان های تابعه این ستاد با جدیت پیگیری می شود.
به گزارش روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ دوم احمد شفیعی، فرمانده قرارگاه پشتیبانی ستاد ارتش با بیان اهمیت طرح های مرتبط با "تربیت و آموزش سربازان ماهر" در یکان های ارتش گفـت: قرارگاه مرکزی مهارت آموزی کارکنان وظیفه در ستاد کل نیروهای مسلح با ابلاغ دستورالعملی در خصوص اجرای برنامه های مهارت آموزی برای سربازان، اهداف مهمی را در نظر گرفته که اولین هدف آن بحث جذابیت مهارت ها و آموزش های ارائه شده برای سربازان و خانواده ها و توجه به نیاز روز جامعه به آن مهارت ها می باشد تا انگیزه ای شود برای خانواده های محترم که سربازان و جوانان عزیز خود را به انجام خدمت مقدس سربازی تشویق و ترغیب نمایند.
وی افزود: دومین هدف طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه، ایجاد شور و نشاط و انگیزه در سربازان عزیز برای انجام بهتر خدمت مقدس سربازی بوده و هدف سوم نیز که هدف نهایی است، بحث اشتغال زایی برای کارکنان وظیفه می باشد. یعنی پس از اینکه سربازان مهارت آموزی را در سطح نیروهای مسلح با توجه به تخصص هایی که دارند طی کردند؛ گواهینامه مهارت آموزی را یا از سازمان فنی و حرفه ای کشور و یا از نهادهای معتبر دیگر دریافت کرده و سپس آماده ورود به بازار کار می شوند.
امیر شفیعی در ادامه گفت: ما در قرارگاه پشیبانی ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران و در راستای اجرای دستورالعمل طرح مهارت آموزی کارکنان وظیفه، هم در محیط عملی کار و اجرای ماموریت ها و هم با برگزاری کارگاه های مختلف مهارت آموزی برای کارکنان وظیفه و سربازان جمعی این ستاد، اقدامات گسترده ای انجام داده ایم.
وی افزود: کارگاه های مهارت آموزی در ستاد ارتش در چهار شاخه اصلی شامل مهارت های آی سی تی، کشاورزی، ورزشی و هلال احمر برنامه ریزی شده و در حال اجرا می باشد.
امیر شفیعی ادامه داد: در شاخه آی سی تی، کارگاه هایی از قبیل آموزش شبکه، تعمیرات تلفن همراه و دوربین مداربسته، در بخش کشاورزی کارگاه هایی از جمله پرورش قارچ، بلدرچین و محصولات گلخانه ای، در شاخه ورزشی دوره های مربی گری و نگهداری زمین چمن و استخر و در شاخه هلال احمر نیز کارگاه هایی همچون فعالیت های دواطلبانه و آموزش کمک های اولیه و مقابله با انواع خطرات محیطی راه اندازی شده و در حال آموزش کارکنان وظیفه می باشند.
امیر شفیعی همچنین افزود: در حوزه کارهای عملی و محیط واقعی کار نیز حرفه های مختلفی از قبیل برق و نقاشی ساختمان، لوله کشی، بنایی، تاسیسات، کلیدسازی، جوشکاری، نجاری، یخچال سازی، آشپزی، خشکشویی، سفره آرایی، نانوایی، آرایشگری، خیاطی، مکانیکی، نقاشی و صافکاری خودرو، جلوبندی سازی، باطری سازی و ده ها مهارت عملی دیگر در هر دوره به کارکنان وظیفه ستاد ارتش که برای حضور در این مهارت ها ابراز علاقه می کنند، آموزش داده شده و آنان را برای ورود حرفه ای و همراه با تجربه عملی و تخصصی به بازار کار و اشتغال کشور پس از دوران خدمت آماده می سازند.
وی در پایان تصریح کرد: امیدواریم با برنامه ریزی بهتر و تلاش و همدلی بیشتر مسئولان و دست اندرکاران و با همکاری سازمان های مرتبط با موضوع مهارت آموزی، بویژه سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بتوانیم مسیر روشنی را برای ارتقای مهارت های فنی و حرفه ای کارکنان وظیفه و اتصال آنان به بازار کار و اشتغال فراهم سازیم.

#ارتش-کلمه-طیبه

#صدای ارتش انقلابی

#ارتش ایران

#ارتشی ام

#ارتشیان

#مدافعان سلامت

#من ماسک میزنم

معرفی بهترین جنگنده های نیروی هوایی ایران

جنگنده ناکام نسل پنجم روسیه MIG-1/44 Flatpack

بررسی توان وسطح فن آوری ایران جهت تولید جنگنده

مهارت ,های ,آموزی ,ارتش ,کارکنان ,ستاد ,مهارت آموزی ,کارکنان وظیفه ,ستاد ارتش ,آموزی کارکنان ,حرفه ای ,مهارت آموزی کارکنان ,آموزی کارکنان وظیفه ,برای کارکنان وظیفه ,آموزی کارکنان وظیفه،

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

bizphabpeweak باشگاه کونگ فو توآ سیمرغ فروشگاه سنگ مزار محمود liabloodasgour Vivian's info Ignacio's life William's receptions critenreazel نابترینها بازاریابی اینترنتی